Om u op een passende manier van dienst te kunnen zijn heeft u bij BN FunRent een aantal keuzes:

Het door u gehuurde object wordt door u opgehaald en teruggebracht.

U haalt het gehuurde zelf op en brengt het ook weer terug. Let er wel op dat u zorgt voor passend vervoer. De objecten kunnen flinke afmetingen hebben en vereisen soms een grote auto, aanhangwagen of bestelbus, vraag hiernaar bij het maken van een reservering. Wij vragen bij het ophalen een geldig legatiematiebewijs in de vorm van rijbewijs of paspoort en afhankelijk van de waarde van het gehuurde een borg varierend van 50 tot 350 euro. Deze borg dient u contant te betalen en krijgt u terug als het gehuurde in goede staat, droog en schoon aan ons wordt geretourneerd. Wij zijn gerechtigd een bedrag van de borg in te houden indien niet aan voorstaande voorwaarden wordt voldaan.

Het gehuurde door BN FunRent laten bezorgen en ophalen bij uw woning of bedrijf.

Als u zelf geen passend vervoer heeft of u vindt het gewoon makkelijker dan biedt BN FunRent u de mogelijkheid om het gehuurde bij u af te leveren en weer op te halen. Voor deze extra service brengen wij bezorgkosten in rekening. De bezorgkosten bestaan uit: een starttarief van 15 euro (incl. b.t.w.) + 1,00 euro (incl. b.t.w.) per verreden kilometer *. Wij vragen bij het afleveren een geldig legatiematiebewijs in de vorm van rijbewijs of paspoort en afhankelijk van de waarde van het gehuurde een borg varierend van 50 tot 350 euro. Deze borg dient u contant te betalen en krijgt u terug als het gehuurde in goede staat, droog en schoon aan ons wordt geretourneerd. Wij zijn gerechtigd een bedrag van de borg in te houden indien niet aan voorstaande voorwaarden wordt voldaan.

Het gehuurde door BN FunRent laten opzetten en afbreken.

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het gehuurde wordt opgebouwd en wordt afgebroken. De kosten hiervan bedragen 20 euro per object. Als u kiest om het object door BN FunRent te laten opzetten en afbreken komen daar automatisch bovenstaande kosten voor het vervoer bij. Als u begeleiding bij het gehuurde object wilt zijn de kosten hiervoor 25 euro per uur.

Aansprakelijkheid

Huurder is volledig aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit diefstal, vernieling of onachtzaamheid. BN FunRent heeft het recht kosten voor reparatie van schade te vorderen van huurder. Hoogte van de schade wordt door BN FunRent / expert bepaald.

MeerdaagseKorting

Bij het huren gedurende een langere periode geven wij interessante kortingen voor objecten zonder begeleiding. Als u voor langere tijd wilt huren dan krijgt u een korting die kan oplopen tot maar liefst 50%! Informeer naar de mogelijkheden

Prijzen

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Borg en huurprijzen dienen vooraf contant te worden voldaan. Borg krijgt u terug als het gehuurde in goede staat, droog en schoon aan ons wordt geretourneerd.

Aansprakelijkheid

BN FunRent is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of schade welke veroorzaakt wordt door gebruik van één of meer door u van BN FunRent gehuurde objecten. BN FunRent kan ten alle tijden een gereserveerd object kosteloos annuleren als door weersomstandigheden de veiligheid van de gebruikers niet kan worden gegarandeerd.

Onze algemene voorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

* Vanwege het low budget karakter van onze huurprijzen hebben wij besloten een straal van maximaal 30 kilometer rondom Winschoten aan te houden als het gebied waarbinnen wij afleveren. Buiten deze straal is het afleverbedrag te hoog in verhouding tot de prijs. van onze producten.